ترسیم نقشه راه توسعه فعالیت‌های قرآنی در شهرستان سملقان

جلسه شورای هماهنگی و توسعه فعالیت‌های قرآنی شهرستان سملقان با هدف بررسی اقدامات گذشته و تدوین نقشه راه آینده برگزار شد. در این نشست بر لزوم هم‌افزایی دستگاه‌ها برای ارتقای زیرساخت‌ها و فعالیت‌های قرآنی در سطح شهرستان تأکید گردید.

به گزارش اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی حجت الاسلام سید رضا عباس زاده هاشمی از برگزاری جلسه شورای هماهنگی و توسعه فعالیت‌های قرآنی شهرستان سملقان خبر داد

در این جلسه، حجت‌الاسلام رشیدی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سملقان، ضمن خیرمقدم به حاضران، هدف از این نشست را بررسی اقدامات صورت‌گرفته و تبیین راهکارهای عملیاتی برای ارتقای فعالیت‌های قرآنی عنوان کرد.

وی تدوین برنامه‌های بلندمدت و کوتاه‌مدت و همچنین ترسیم نقشه راه برای توسعه زیرساخت‌ها و فعالیت‌های قرآنی را از دیگر اهداف این شورا برشمرد و افزود: «امید است با هم‌افزایی و همت بالای اعضای ستاد، به این اهداف دست یابیم و شاهد رشد و شکوفایی مباحث قرآنی در شهرستان باشیم.»

در پایان این نشست، سایر اعضا نیز به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود در خصوص توسعه فعالیت‌های قرآنی پرداختند.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.