تأکید بر تربیت مربیان متخصص در گردهمایی فعالان قرآنی گرمسار

مدیران مؤسسات و خانه‌های قرآن شهرستان گرمسار در نشستی با مسئولان قرآنی، به بررسی چالش‌ها و راهکارهای ارتقای فعالیت‌ها پرداختند. در این گردهمایی بر لزوم اجرای طرح‌های تربیت مربی متخصص و بهره‌گیری از سامانه‌های نوین آموزشی برای تسهیل فرآیندها و شبکه‌سازی تأکید شد.

به گزارش تلاوت، گردهمایی مدیران مؤسسات و خانه‌های قرآن شهرستان گرمسار با حضور رئیس اداره امور قرآنی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی و کارشناس امور قرآنی این شهرستان برگزار شد.

در این نشست که با هدف همفکری و بررسی مسائل حوزه قرآن شکل گرفت، مدیران تشکل‌های قرآنی به بیان نقطه نظرات، دغدغه‌ها و مشکلات پیش روی مؤسسات خود پرداختند.

در ادامه، محمد دلالی، رئیس اداره امور قرآنی شهرستان گرمسار، ضمن تبیین برنامه‌ها و طرح‌های ابلاغی، بر لزوم اجرای دقیق آن‌ها تأکید کرد. وی ضرورت اجرای طرح‌های «تربیت معلم قرآن»، «تربیت مربی سبک زندگی قرآنی» و «تربیت مربی حفظ» را عاملی کلیدی برای توانمندسازی نیروی انسانی و توسعه فعالیت‌های قرآنی در سطح شهرستان دانست.

دلالی همچنین به معرفی سامانه‌های جدید پرداخت و افزود: «سامانه جامع مدیریت آموزش و سامانه حفظ با هدف تسهیل‌گری، شبکه‌سازی دوره‌ها و کلاس‌ها، کاهش هزینه‌ها و امکان صدور گواهینامه الکترونیکی راه‌اندازی شده‌اند.»

این گردهمایی، بستری برای تعامل مستقیم بین مسئولان و فعالان قرآنی فراهم آورد تا با گفت‌وگو و بررسی چالش‌ها، گام‌های مؤثری در جهت ارتقای فعالیت‌های قرآنی در گرمسار برداشته شود.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.