تأمین نیاز خوزستان به مدرسان تجوید و حفظ قرآن

مدیر مؤسسه قرآنی بیت‌الزهرا(س) اهواز گفت: با برگزاری دوره‌های مدرسی تجوید و حفظ قرآن در خوزستان، نیاز استان به مدرس این رشته‌های قرآنی تأمین شد.

ملوک پورمزعل، مدیر مؤسسه قرآنی بیت‌الزهرا(س) اهواز در گفت‌وگو با ایکنا از خوزستان با بیان اینکه نتایج دوره‌های تربیت مدرس تجوید و حفظ قرآن در استان اعلام شد، گفت: این دوره‌ها برای اولین بار اسفندماه سال ۱۴۰۲ در خوزستان برگزار شد و شرکت‌کنندگان پس از طی مراحل این دوره‌ها، در آزمون پایانی شرکت کرده و قبولی‌ها، مدرک دوره را دریافت می‌کنند.

وی بیان کرد: دوره تربیت مدرس تجوید با حضور مهدی قره‌شیخ‌لو برگزار شد و از میان شرکت‌کنندگان این دوره، ۱۰ نفر قبول شدند. دوره تربیت مدرس حفظ قرآن نیز با حضور محمدمهدی بحرالعلوم برگزار شد که در پایان آن، هشت مربی بانو و سه نفر آقا پذیرفته شدند.

پورمزعل گفت: با برگزاری این دوره‌ها که با همکاری اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان و مؤسسه قرآنی بیت‌الزهرا(س) اهواز انجام شد، نیاز استان خوزستان به مدرس حفظ و تجوید قرآن تأمین شد.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.