برگزاری نشست کارشناسان و رابطین قرآنی به همت اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان سمنان

به گزارش تلاوت از سمنان، نشست کارشناسان و رابطین قرآنی با محوریت دوره ها وکارگا های تدبر و حفظ وزندگی با آیه ها به همت اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی سمنان برگزار شد.

در این نشست مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان حجت الاسلام علیرضا قنبری اظهار کرد: امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان رشد خوبی داشته است و جایگاه خوبی در کشور بدست آورده است . مدیرکل تبلیغات اسلامی سمنان  با بیان این مطلب که رسالت و وظیفه قرآنیان سنگین تر از گذشته است، افزود: مردمی سازی  امور قرآنی و تدبر و زندگی با آیه ها از وظایف امروز جامعه قرآنی است و این بزرگترین خدمت می باشد.

 

وی ادامه داد: برگزاری جلسه ها و نشست های کارشناسان و رابطین امور قرآنی  بصورت فصلی  علاوه بر ایجاد همبستگی بین کارشناسان و بررسی ابلاغیه ها و دوره های  قرآنی صورت می گیرد و از تجربیات شهرستانها استفاده بهینه می شود .

حجت الاسلام علیرضا قنبری با بیان اینکه یکی از موضوعات مهم کنونی تحول و پیشرفت است گفت: تحول و پیشرفت حاصل نمی شود مگر در سایه توکل به ذات اقدس الهی و عقلانیتی که تولیدمحور باشد. تفکر انقلابی و توحیدی که منشاء تحول است ، در بین همه جوامع وجود دارد بویژه جامعه قرآنی که همه آن عزت و افتخار است.

رئیس اداره امور قرآنی  تبلیغات اسلامی استان سمنان  با اشاره به اینکه در دوسال گذشته  آیات قرآن تبدیل به متن زندگی مردم و گفتمان زندگی مردم شده است ، افزود: نهضت قرآنی زندگی با آیه ها در نظام فکری و متن زندگی مان و رسیدن به  حیات طیبه می توانیم این نهضت و فرهنگ غنی را گسترش دهیم. و این طرح در فصل بندگی ماه های رجب شعبان ورمضان برگزار میشود

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.