برگزاری جزءخوانی و کرسی تلاوت و تفسیر در شهرستان دلفان

عطاری کارشناس امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان دلفان با اعلام این خبر افزود: بیش از ۵۰ جلسه جزءخوانی و کرسی تلاوت و تفسیر سوره حضرت محمد(ص) در ماه رمضان در شهرستان دلفان در حال برگزاری است.

به گزارش تلاوت از لرستان، مراسم جزءخوانی قرآن کریم، کرسی تلاوت و تفسیر سوره حضرت محمد(ص) در بیش از ۵۰ نقطه شهرستان دلفان برگزار می شود.

عطاری کارشناس امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان دلفان با اعلام این خبر افزود: بیش از ۵۰ جلسه جزءخوانی و کرسی تلاوت و تفسیر سوره حضرت محمد(ص) در ماه رمضان در شهرستان دلفان در حال برگزاری است. وی اظهار داشت: همزمان با فرا رسیدن بهار ۱۴۰۲ و بهار قرآن، مساجد و محافل خانگی با شور و اشتیاقی وافر به استقبال شهر خوبی ها ماه مبارک رمضان رفتند.

وی افزود: از ابتدا تا پایان ماه مبارک رمضان روزانه بیش از ۵۰ نقطه شهرستان دلفان و روستاهای اطراف به برگزاری جلسات جزءخوانی و کرسی تلاوت و تفسیر سوره حضرت محمد(ص) در مساجد و مجالس خانگی و فضای مجازی می پردازند. وی افزود: در این جلسات همچنین پیرامون مباحث اعتقادی بحث و گفتگو می شود و احکام و سوالات شرعی شرکت کنندگان پاسخ داده می شود.

برچسب ها

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.