از اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مازندران تجلیل شد
به گزارش خبرگزاری مهر طی مراسمی در حرم حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و با حضور حجت الاسلام تقی زاده ریاست سازمان دارالقرآن الکریم، پیشکسوتان قرآنی کشور و حجت الاسلام محمد حاج ابوالقاسم دولابی عضو خبرگان رهبری، اداره کل تبلیغات اسلامی استان مازندران به عنوان استان برگزیده فعالیتهای قرآنی سال ۱۴۰۱ در کشور معرفی و از تلاشهای حجت الاسلام اسماعیل رمضانی رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران تقدیر شد.
در متن لوحی که به امضای حجت الاسلام علی تقی زاده رئیس دارالقرآن کریم سازمان تبلیغات اسلامی رسیده، آمده است: حمد و سپاس بیکران خداوند سبحان را که از سر لطف حق بی مثال خود قرآن کریم را از لوح محفوظ بر قلب نورانی فخر عالم امکان حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله نازل ساخته و مرکز همه عرفانها و مبدا همه معرفتها را بر روی اهل ایمان باز گشود و جمیع عائله بشری را از بامداد رسالت تا همیشه تاریخ بانیکوترین و برترین سخن به استوارترین و اطمینان بخش ترین راه سعادت دنیوی و اخروی رهنمون گشت.
از آنجا که در پرتو الطاف الهی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مازندران در سال ۱۴۰۱ به عنوان استان برگزیده شناخته شده است با نهایت احترام تقدیر بی شائبه خود را از تلاشهای خالصانه و مجدانه جنابعالی در راستای توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی و تحقق منویات مقام معظم رهبری «مدظله العالی» اعلام نموده و این لوح تقدیر تقدیم حضورتان تقدیم میگردد.
ثبت دیدگاه