آخرین جلسه هماهنگی برگزاری پنجمین دوره جام حافظان قرآن کریم بوشهر برگزار شد

آخرین جلسه هماهنگی برگزاری پنجمین دوره جام حافظان قرآن کریم بوشهر برگزار شد. این جلسه که با حضور رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان، رضا نجفی رئیس مجمع قرآنیان استان بوشهر، ادیب نیا رئیس اتحادیه مؤسسات قرآنی مردمی استان و شکوهی از فعالان قرآنی بخش دلوار برگزار شد آخرین هماهنگی ها به منظور هرچه بهتر برگزار شدن این دوره از مسابقات انجام شد.

به گزارش تلاوت از بوشهر، آخرین جلسه هماهنگی برگزاری پنجمین دوره جام حافظان قرآن کریم بوشهر برگزار شد. این جلسه که با حضور رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان، رضا نجفی رئیس مجمع قرآنیان استان بوشهر، ادیب نیا رئیس اتحادیه مؤسسات قرآنی مردمی استان و شکوهی از فعالان قرآنی بخش دلوار برگزار شد آخرین هماهنگی ها به منظور هرچه بهتر برگزار شدن این دوره از مسابقات انجام شد.

احمدی منفرد رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان بوشهر ضمن تقدیر و سپاس از مجموعه فعالان فرهنگی و قرآنی روستای علی آباد شهرستان تنگستان در پذیرش میزبانی برگزاری این دوره از مسابقات گفتند: از تمامی شهرستانهای استان به منظور شرکت در دوره ثبت نام نموده اند که زمینه برای مشارکت حداکثری حافظان زیر 18 سال در این دوره مهیا گردیده است و پیش بینی می شود بیش از 150نفر از حافظان استان در این دوره مسابقات با هم رقابت نمایند.

وی افزود: این دوره مسابقات که شامل برادران حافظ زیر 18 سال می باشد که متسابقین در دو رده سنی زیر 14 سال و بالای 14 سال در نیم، یک، دو، سه، پنج و هفت جزء با هم به رقابت می پردازند که به سه نفر برگزیده در هر رشته جوایزی در مراسم اختتامیه اهدا خواهد شد.

احمدی منفرد بیان داشت: این دوره به عنوان پنجمین دوره این مسابقات است که چهار دوره قبلی در شهرهای بوشهر، برازجان و روستاهای پهلوانکشی و چاهکوتاه برگزار شده است. در ادامه جلسه اعضا به بیان نقطه نظرات و دیدگاههای خود به منظور هرچه بهتر برگزار شدن این دوره از مسابقات پرداختند.

گفتنی است پنجمین دوره جام حافظان استان بوشهر روز پنجشنبه 11 آبان ماه در روستای علی آباد بخش دلوار شهرستان تنگستان برگزار خواهد شد.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.