پ

شعبانعلی قانعی، کارشناس امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اردکان با اعلام این خبر گفت: دوّمین جلسه شورای توسعه فرهنگ قرآنی شهرستان اردکان با هدف تحقق اهداف، سیاست‌ها و راهبردهای منشور توسعه فرهنگ قرآنی مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی، برگزار شد.

قانعی افزود: این جلسه با حضور مهمانان ویژه، از جمله حجةالاسلام ابراهیمی، دبیر ستاد ملی تدبر در قرآن کشور و مشاور ریاست دارالقرآن الکریم کشور، و همچنین حجةالاسلام پاک‌طینت، رئیس دارالقرآن کریم اداره کل تبلیغات اسلامی استان یزد، برگزار گردید.

کارشناس امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اردکان با اشاره به سخنان امام چمعه اردکان گفت:در این نشست، امام‌جمعه اردکان در صحبت‌های کوتاهی بر اهمیت ترویج فرهنگ قرآنی تأکید کرد و بیان داشت: «همه مسئولان در کنار انجام وظایف محوله و روزمره، باید تلاش کنند در دوره مسئولیت شان فرهنگ قرآن و امور معنوی هم تقویت کنند و یکی از راه‌ها همکاری و همدلی در این شورا برای ترویج امور قرآنی است که از باقیات‌الصالحات محسوب می‌گردد.»

این نشست در تاریخ ۶ دی‌ماه ۱۴۰۴ در سالن جلسات دفتر امام‌جمعه اردکان برگزار شد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.