پ

به گزارش اداره امور قرانی اداره کل تبلغیات خراسان شمالی سید ناصر حسینی رئیس اداره امور قرآنی از برگزاری نشست کارگروه های شورای توسعه و گسترش فعالیتهای قرآنی استان خراسان شمالی با محوریت نهضت زندگی با آیه ها و سند چشم انداز فعالیت های قرآنی خبر داد.

رئیس اداره امور قرآنی در ادامه افزود: در این نشست مدیران کل کارگروههای تخصصی  ذیل شورای توسعه فعالیتهای قرآنی استان حضور داشتند که در خصوص سند چشم انداز فعالیتهای قرآنی استان به بحث و تبادل نظر پرداختند.

گفتنی است در ابتدای جلسه حجت‌الاسلام حمید رفیعی، مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی در نشست تخصصی کارگروه‌های شورای توسعه فعالیت‌های قرآنی استان که با میزبانی اداره کل تبلیغات اسلامی برگزار شد، بر ضرورت هم‌راستاسازی مناسبت‌های عبادی با برنامه‌های ترویج فرهنگ قرآن تأکید کرد و زمان‌بندی اجرای یکی از مهم‌ترین برنامه‌های فرهنگی استان را اعلام کرد.

زمان اجرای «نهضت زندگی با آیه ها»

حجت الاسلام رفیعی در سخنان خود اعلام کرد که برنامه راهبردی «نهضت زندگی با آیه ها»، که سابقاً به طور متمرکز در ماه مبارک رمضان اجرا می‌شد، امسال از ابتدای ماه رجب استارت خواهد خورد. وی دلیل این تغییر را استفاده از فرصت‌های معنوی ماه‌های اولیه سال عنوان کرد و افزود: «مناسبت‌های این ماه، به ویژه مراسم پرشور اعتکاف، می‌توانند بستری ایده‌آل برای نهادینه‌سازی الگوی زندگی قرآنی در جامعه باشند.»

اعتکاف، پایگاه ترویج فرهنگ الهی

مدیرکل تبلیغات اسلامی، مراسم اعتکاف را فرصتی مغتنم برای مخاطبان در تمام سطوح سنی دانست. او با تفکیک مخاطبان، بر اهمیت دو گروه خاص تأکید کرد: «اعتکاف‌های دانش‌آموزی و دانشجویی به عنوان بهترین فرصت‌های ممکن برای اشاعه و تعمیق فرهنگ قرآنی در میان نسل آینده جامعه محسوب می‌شوند.»

فراخوان برای هم‌افزایی نهادهای فرهنگی

با توجه به اهمیت این پیوند، حجت‌الاسلام رفیعی در پایان از مسئولان ارشد استان درخواست همکاری فعال نمود. وی به‌طور مشخص از مدیران و مسئولان نهادهای همکار نظیر اداره کل آموزش و پرورش و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها خواست تا تمام توان خود را در جهت همسویی برنامه‌های خود با این بستر قرآنی که از اعتکاف آغاز می‌شود، به کار گیرند تا نتایج ملموس‌تری در سطح جامعه استان حاصل شود.

 

در این نشست علاوه بر بحث مفصل پیرامون طرح «نهضت زندگی با آیه ها»، «سند توسعه قرآنی استان» نیز مورد بحث و تبادل نظر جامع قرار گرفت تا پیشنهادات نهایی جمع‌آوری شود همچنین تأکید شد که این جلسه، به مثابه یک نشست مقدماتی و پیش‌نشست حیاتی برای «شورای توسعه فعالیت‌های قرآنی استانی» است که قرار است در تاریخ بیست و سوم دی ماه برگزار گردد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.