پ

به گزارش تلاوت از اصفهان، صدیقه رحمتی مدیر دارالقرآن امام خمینی(ره) آران و بیدگل در گفت و گو با خبرنگاران گفت: طرح ملی حفظ جزء سی‌ام قرآن کریم با هدف ایجاد انگیزه و انس بیشتر نوجوانان با کلام وحی، در مدارس شهرستان آران و بیدگل با استقبال پرشور دانش‌آموزان در حال اجرا است.

مدیر دارالقرآن امام خمینی(ره) آران و بیدگل افزود: طرح ملی حفظ جزء سی‌ام قرآن کریم از سوی دبیرخانه نهضت ملی حفظ جزء ۳۰ با همکاری کلیه دارالقرآن‌های آموزش و پرورش و سازمان تبلیغات اسلامی در مدارس سطح کشور در حال برگزاری است.

رحمتی با اشاره به نقش دارالقرآن الکریم امام خمینی (ره) آران و بیدگل در اجرای این طرح افزود: دارالقرآن الکریم امام خمینی (ره) آران و بیدگل هم در این راستا در بیش از ۷۰ مدرسه ابتدایی طرح‌ریزی این برنامه را داشته است.

وی با تأکید بر اهمیت ارائه آموزش‌های هدفمند و تمرین‌های مستمر در قالب این طرح برای حفظ قرآن کریم، تصریح کرد: ۷۰ رابط و بیش از ۲۰۰ آموزگار پیگیر این موضوع در مدارس بوده‌اند. این طرح مشوقی برای دانش آموزان برای انس با قرآن است.

مدیر دارالقرآن آموزش و پرورش آران و بیدگل در ادامه به آمار حافظان جزء سی‌ام در این شهرستان اشاره کرد و گفت: در سال تحصیلی جاری ۸۰ دانش‌آموز دختر و پسر موفق به حفظ جزء سی‌ام قرآن کریم شده‌اند و بیش از ۴۰۰ دانش‌آموز در حال کامل کردن محفوظات خود از این جزء هستند.

وی اظهار داشت: آزمون حفظ جزء سی‌ام قرآن تاکنون دو مرتبه از سوی دارالقرآن کریم امام خمینی(ره) برگزار شده و به افرادی که در این آزمون موفق به نمره حداقل ۸۵ شده‌اند گواهینامه معتبر سازمان تبلیغات اسلامی و هدیه نقدی تقدیم شده است.

رحمتی از برگزاری سومین نوبت آزمون حفظ جزء سی‌ام قرآن در شهرستان آران و بیدگل خبر داد و افزود: سومین نوبت آزمون حفظ جزء ۳۰ در روز پنج‌شنبه ۲۵ اردیبهشت در دارالقرآن الکریم امام خمینی(ره) آران و بیدگل برگزار خواهد شد.

مدیر دارالقرآن آموزش و پرورش آران و بیدگل در پایان از قرآن‌آموزان حافظ جزء سی‌ام خواست تا در سامانه تلاوت ثبت‌نام کنند و گفت: قرآن‌آموزانی که تاکنون موفق به حفظ جزء ۳۰ قرآن کریم شده‌اند، می‌توانند برای شرکت در آزمون، در سامانه تلاوت (اینجا) ثبت نام کنند. پس از شرکت در آزمون و قبولی، مدرک حفظ عمومی را به عنوان معتبرترین مدرک این حوزه از سازمان دارالقرآن الکریم سازمان تبلیغات اسلامی به همراه هدیه نقدی دریافت خواهند کرد.

خبرنگار: روح اله باقری

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.