پ

به گزارش تلاوت از کردستان؛ رعنا نوروزی، مدیرخانه قرآن یاسین سنندج اظهار کرد: تلاوت قرآن باعث از بین رفتن بیماری‌های ذهن و روح می‌شود و انسان را از درد و رنج رهایی می‌بخشد.

وی افزود: به همین دلیل، خوب است که خواندن قرآن و انس با آن را در برنامه روزانه خود قرار دهیم و از این کتاب آسمانی دور نشویم.

نوروزی با اشاره به اینکه قرآن کریم منبع بزرگ هدایت انسان‌ها است عنوان کرد: یکی از اصلی‌ترین اثرات تلاوت روزانه قرآن، هدایت انسان به مسیر درست زندگی است.

مدیر خانه قرآن یاسین سنندج اظهار داشت: قرآن انسان‌ها را از تاریکی به روشنایی و از جهل به خرد راهنمایی می‌کند و برای تمامی انسان‌ها از هر قشر و طبقه‌ای راهنمایی است و به عنوان کتابی آسمانی برای هدایت همگان نازل شده است.

وی افزود: با تلاوت قرآن  می‌توان از برکات این کتاب الهی بهره‌مند شد و زندگی دنیوی و اخروی خود را به سوی سعادت و نیک‌بختی هدایت کرد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.