پ

به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، حجت‌الاسلام ابراهیم بیات، رئیس اداره امور قرآنی زنجان گفت: ۱۸۰ حافظ از استان زنجان در بیستمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم ثبت نام کردند.

حجت الاسلام بیات افزود: این ثبت نام که از تاریخ ۲۳ بهمن‌ماه آغاز شده بود و تا ۲۲ اسفند‌ماه ادامه یافت و در این بازه زمانی ۱۸۰ حافظ از استان زنجان در رشته های ۱۰ جزء، ۲۰ جزء و کل قرآن شرکت کردند. براساس آمار منتشر شده نسبت به سال قبل شاهد ۳ درصد رشد در آمار ثبت نام هستیم که امید است سالهای آتی این رشد چشمگیرتر باشد.

رئیس اداره امور قرآنی زنجان افزود: دبیرخانه حفظ سازمان دارالقرآن الکریم در حال برنامه‌ریزی بوده تا برای آخرین نوبت و در نیمه فروردین‌ ماه امکان ویرایش و تکمیل اطلاعات برخی افراد مهیا شود و افراد جامانده نیز از این فرصت برای ثبت‌نام اقدام کنند. این زمان تا ۱۸ فروردین‌ ماه امسال خواهد بود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.