به گزارش تلاوت از خراسان شمالی، سید ناصر حسینی رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی از برگزاری جلسه برنامه ریزی جشنواره ملی حمایت از تشکلهای قرآنی مردمی با رویکرد طرحهای موفق با حضور بعضی از نخبگان قرآنی خبر داد.
سید ناصر حسینی رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی با اعلام این خبر افزود: نخستین جشنواره ملی حمایت از تشکل های قرآنی مردم نهاد در راستای آموزش همگانی قرآن کریم با محوریت تدبر در قرآن کریم و گفتمان سازی و تبلیغ با اولویت نهضت زندگی با آیهها برگزار می شود .
سید ناصر حسینی در ادامه افزود: در این جشنواره از تشکل های قرآنی، شامل موسسات قرآن و عترت، خانه های قرآن و عترت، پایگاه های قرانی مساجد و جلسات قرآنی عمومی دعوت به عمل می آید تا نسبت به ارائه طرحهای خود اقدام نمایند.
وی در ادامه از افراد حاضر در جلسه درخواست نمودند نسبت به معرفی این جشنواره به مخاطبین و جامعه هدف خودشان اقدام نموده تا نسبت به ارائه طرح ها و ایده های خودشان اقدام نمایند. گفتنی است داوطلبان می بایست آثار خود را در قالب ایده ، طرح و برنامه و محصول به دبیرخانه جشنواره ارسال نمایند .
داوطلبان جهت برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت فرم ارسال آثار به پایگاه اینترنتی سازمان دارالقرآن الکریم به نشانی www.telavat.ir مراجعه نمایند. شایان ذکر است آخرین مهلت ارسال آثار تا 15 دی ماه 1403 می باشد.