پ

ابوالقاسم حسن زاده در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، ضمن تشریح برنامه‌های ستاد عملیات رمضان اداره کل تبلیغات اسلامی خوزستان اظهار کرد: با توجه به اهمیت جهاد تبیین و لزوم گفتمان سازی و تبدیل مفاهیم قرآنی به مؤلفه‌های سبک زندگی، این ستاد طرحی به نام «زندگی با آیه‌ها» یا همان «مسطورا» در دست اجرا دارد که این طرح یک بسته بلند مدت سه ساله است که با شروع ماه رمضان آغاز خواهد شد.

دبیر ستاد عملیات رمضان اداره کل تبلیغات اسلامی خوزستان اضافه کرد: طرح مسطورا امسال با محوریت ۵۰ آیه از قرآن کریم به نام «مسطورا» همزمان با آغاز ماه رمضان شروع خواهد شد.

وی ادامه داد: این طرح اهداف گوناگونی دارد که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به گفتمان سازی زندگی با آیه‌ها، انس با مفاهیم، انس با الفاظ، کنشگری با محوریت تعلیم و عمل به آیات اشاره کرد.

وی بیان کرد: در طرح «مسطورا» که در کل کشور اجرا می‌شود، جامعه هدف گذاری شده ۳۰ میلیون نفر است؛ جمعیت مورد نظر در خوزستان نیز ۲ میلیون نفر تخمین زده شده که هدف نهایی و نتیجه مطلوب برای این طرح در استان رسیدن به ۴۰۰ هزار نفر مخاطبی است که حداقل آشنا با الفاظ قرآنی باشند و درنهایت رسیدن به ۱۶ هزار نفر کنشگر قرآنی حول نظام فکری ایجاد شده در این طرح است.

وی تاکید کرد: در این طرح دستگاه‌های دولتی همچون آموزش و پرورش، صدا و سیما، اداره کل امور اجتماعی استانداری خوزستان با مشارکت سازمان دارالقرآن کریم تبلیغات اسلامی خوزستان همکاری خواهند کرد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.