پ

به گزارش روابط عمومی اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان بوشهر، همزمان با ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی، گردهمایی تجدید میثاق جامعه قرآنی استان بوشهر با آرمانهای انقلاب اسلامی با حضور دکتر قاسم آبادی معاون شورای عالی قرآن کریم، رحیمی فرماندار بوشهر، حجت السلام قادری مدیر کل تبلیغات اسلامی استان بوشهر، حجت الاسلام شیخی رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بوشهر و سنین مختلف این قشر قرآنی در گلزار شهدای بوشهر برگزار شد.

در این برنامه که اساتید و قاریان مطرح قرآنی استان، مربیان و مدیران  مؤسسات و خانه های قرآنی و فعالان جامعه قرآنی استان حضور داشتند، محمد جماله به قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید پرداخت و در ادامه حجت الاسالام قادری مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بوشهر طی سخنانی کوتاه، جامعه قرآنی را پرچمداران انقلاب اسلامی عنوان داشت و افزود: بحمد الله با تلاشهای مجدانه و شبانه روزی فعالان قرآن ،شاهد رشد و شکوفایی  فعالیتهای قرآنی در سطح استان می باشیم که این مهم جز با تلاش شبانه روزی و مخلصانه فعالان قرآنی رخ نداده است. وی با اشاره به فرموده حضرت امام خمینی(ره) که کتاب انقلاب اسلامی ما قرآن است افزود: نظام اسلامی برگرفته از همین کتاب الهی است و تمامی پیچ و خم هایی که انقلاب اسلامی تاکنون پشت سر گذاشته به برکت رهنمودها، تذکرات و مژده هایی که در قرآن کریم بشارت داده شده است.

این برنامه که به صورت زنده از شبکه استانی بوشهر و شبکه خبر پخش شد با برنامه هایی همچون، سخنرانی صالح رحیمی فرماندار بوشهر، اجرای سرود گروه سرود خانه قرآن شهدای نیروگاه اتمی بوشهر و گروه سورد یاوران ولایت مدرسه شهید فاتح پور پایگاه ششم شکاری شهید یاسینی و قرائت بیانیه فعالان جامعه قرآنی همراه بود.

در این بیانیه که عبدالله محبوبی آن را قرائت کردد آمده است «جامعه قرآنی استان بوشهر با تأسی و تبعیت از فرمان ولی امر مسلمین، امام خامنه ای، حضور در انتخابات را وظیفه شرعی خود میداند و از عموم ملت شریف ایران اسلامی دعوت میکند تا فعالانه و به دور از تعصبات جناحی و حزبی در انتخابات پیش رو حضور فعال داشته باشد؛ تا مشت محکمی بر دهان یاوه گویان و زیاده خواهان باشد»

همچنین در بند دیگری از این آمده است «از مجلس و دولت در سطوح مختلف میخواهیم در رویکرد خود نسبت به فعالیتهای قرآنی تجدید نظر نموده، برای تقویت و عظمت قرآنکریم برنامه ریزی و تلاش بیشتری کنند. مطالبه مقام معظم رهبری در گسترش فعالیتهای قرآنی و بخصوص تربیت ده میلیون حافظ قرآن کریم،امری جدی است که برای همگان مسئولیت ایجاد نموده است»

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.