پ

محمد دلالی، مدیر اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان در گفت‌وگو با ایکنا از آموزش تدبّر در قرآن کریم در استان خبر داد و گفت: این طرح با همکاری مؤسّسه فرهنگی تدبّر در قرآن و سیره برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: طرح آموزش تدبّر در قرآن کریم در سطوح ۱ تا ۴ برگزار بصورت رایگان برگزار که در شهرستان سمنان به صورت حضوری  و در شهرستانهای دیگر استان مجازی خواهد بود.

دلالی مهلت ثبت‌نام را تا روز پنجشنبه ۷ دی ماه دانست و افزود: پیش‌نیاز دوره روخوانی و روانخوانی قرآن است و اساتید این دوره مورد تایید سازمان دارالقرآن کشور هستند.

مدیر اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان با بیان اینکه علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به نشانی  https://mftqs.ir  مراجعه نمایند اظهار کرد: گواهینامه الکترونیکی به قبول‌شدگان در دوره از سوی سازمان دارالقرآن الکریم نیز اعطا خواهد شد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.