به گزارش اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان لرستان، بیش از 5000 دانش آموز لرستانی از محافل انس با قرآن کریم در ایام هفته وحدت بهره مند شدند.
حجت الاسلام جعفرپور رئیس اداره امور قرآنی لرستان با اعلام این خبر افزود: در آغاز اجرای این طرح، تعداد 50 مدرسه در سطح استان لرستان در اجرای این طرح با اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی همکاری داشتند که این رقم در پایان هفته وحدت به 120 مدرسه افزایش یافت.
وی تصریح کرد: افزایش اعتماد به نفس و حفظ عزت نفس و کرامت قرآنی دانش آموزان، فراهم سازی زمینه دستیابی به توانمندسازی واقعی دانش آموزان در قرائت و حفظ قرآن کریم، ارتقای دسترسی دانش آموزان به آموزش باکیفیت قرآنی، برقراری ارتباط صحیح میان موسسات، دانش آموزان، والدین، رابطان قرآنی مدارس و کارشناسان قرآنی آموزش و پرورش و آمادگی برای حفظ و حضور در دوره های قرائت از اهداف اجرای این طرح محافل انس با قرآن در مدارس است.
جعفر پور قرآن را برنامه كامل هدايت زندگي بشر عنوان كرد و افزود: هر كس در زندگي به قرآن تأسي جويد و با آن مأنوس و برنامه زندگي خود را با قرآن هماهنگ كند، در عرصه زندگي دنيوي و حيات اخروي موفق است.
وی افزود: این طرح با حضور قاریان برتر شهرستانی و استانی در هر شهرستان در هفته وحدت برگزار گردید.