پ

به گزارش تلاوت از کردستان، حجت الاسلام هادی محمدخواه رئیس اداره تبلیغات اسلامی سنندج در نشست حلقه های جوانان که با حضور قرآنیان در سنندج  برگزار شد اظهار داشت: از بارزترین شیوه الگوگیری در راستای مبارزه با ظلم، آزادی خواهی، شجاعت و بندگی و عبادت و ارتباط با خدا با برای نوجوانان و جوانان است.

محمدخواه در ادامه این نشست عنوان کرد: از نقاط اشتراک همه مذاهب اسلامی بر یک نقطه مشترک، مودت و محبت اهل بیت است و این یک ظرفیت بزرگ برای تحقق تمدن نوین اسلامی و از اهداف و آرمانهای انقلاب اسلامی و راه گشا و گره گشا برای برون رفت از چالشهای فرهنگی و آسیب های فرهنگی جامعه امروز است.

وی عنوان کرد: محبت و مودت امام حسین(ع) ریشه در قرآن کریم و سیره پیامبر اسلام(ص) دارد به طوری که روایات فراوانی در منابع اهل سنت مینی بر فضائل و مودت نسبت به آن حضرت وجود دارد. حجت‌الاسلام محمد خواه با اشاره به فعالیت مؤسسات و مراکز قرآنی، روحانیون و فعالین فرهنگی در استان افزود: با توجه به در پیش رو بودن اربعین حسینی و میزبانی استان کردستان به عنوان یکی از دروازه های ورود به کربلا با حضور در مواکب می‌توان فرهنگ زیبای مهمان نوازی مردم شریف کردستان را به تصویر کشاند.

در ادامه حاضرین در جلسه پیرامون پیوند محکم مردم کردستان با اهل بیت(ع) و برگزاری مراسمات مذهبی در این ایام و شیوه های بهره‌گیری از الگوهای حسینی به بحث و گفتگو پرداختند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.