پ

محمد قدوسی‌زاده، سرپرست امور قرآنی اداره‌کل تبلیغات اسلامی گلستان در گفت‌وگو با ایکنا از گلستان از برگزاری اولین «دوره تربیت مربی نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه» در استان خبر داد و‌ اظهار کرد: این دوره به همت مؤسسه قرآنی الزهرا(س) و گلستان خضراء با مجوز از سازمان تبلیغات اسلامی استان برگزار می‌شود.

سرپرست امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی گلستان شناسایی نیروهای مستعد و تربیت آنان برای تدریس در دوره‌های نهج‌البلاغـه و خودکفایی آموزشی و تعمیم روش‌های بدیع و انتقال مهارت‌های تدریس یکپارچه و نظام یافته مفاهیم و آموزه‌های نهج‌البلاغه را اهداف برگزاری این دوره  مطرح کرد و گفت: این دوره به‌صورت استانی در روزهای ۲۲ تا ۲۳ تیرماه در دو بخش حضوری و غیرحضوری با شرایط سنی ۲۵-۶۵ سال با ارائه گواهینامه معتبر از سازمان دارالقرآن الکریم کشور برگزار خواهد شد.

قدوسی‌زاده با بیان اینکه این دوره توسط حمید محمدی از اساتید برتر کشوری برگزار خواهد شد، گفت: علاقه‌مندان در ۳۲ ساعت آموزشی شامل روش تدریس درسنامه نهج‌البلاغه، روش فهم و برداشت از نهج‌البلاغه، منبع‌شناسی نهج‌البلاغه، روش تحقيق در نهج‌البلاغه، انجام پژوهش در موضوعات مهم نهج‌البلاغه شرکت کرده و با دریافت گواهینامه معتبر از تبلیغات اسلامی استان می‌توانند به‌عنوان معلمان دوره‌های آموزش ترجمه و مفاهیم نهج‌البلاغه در اداره امور قرآنی استان و مؤسسات و مراکز قرآنی مردمی تدریس کنند.

وی گفت: علاقه‌مندان برای شرکت در این دوره آموزشی می‌توانند با شماره ۰۹۳۹۱۹۰۷۶۱۰ و ۰۹۱۱۱۷۷۹۸۲۵  تماس گرفته و یا به مراکز تبلیغات اسلامی شهر خود مراجعه کنند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.