پ
به گزارش تلاوت از اردبیل، حجت الاسلام صابر طهماسبی رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی اداره کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل در گفتگو با خبرنگار قرآنی تبلیغات اسلامی اردبیل اظهار کرد: هتک حرمت به قرآن کریم در ایام برگزاری حج ابراهیمی و برپایی جشن عید قربان نه تنها اهانت به بیش از یک میلیارد و هشتصد میلیون مسلمان بلکه نفرت پراکنی و توهین به همه پیروان ادیان آسمانی است
رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی اداره کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل خاطر نشان کرد: اقدام زبونانه دولت سوئد در صدور مجوز برای آتش زدن قرآن کریم در برابر یکی از مساجد استکهلم، نشان از عمق استیصال و کینه ورزی دولت های فاشیست غربی در برابر آموزه های حیات بخش کلام الهی دارد.

وی افزود: این اقدام قلب همه مسلمانان و آزادگان جهان را جریحه دار کرد و به هیچ بها و بهانه ای پذیرفته نیست و نباید با هیچ توجیهی احساسات تعداد بیشماری از انسان ها را مکدر کرد. حجت الاسلام طهماسبی افزود: اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی، اتحادیه مؤسسات و مراکز قرآنی، مربیان و جامعه قرآنی استان اردبیل اقدام تنفرآمیز هتک حرمت قرآن کریم و هر گونه توهین علیه مقدسات اسلامی را به شدیدترین وجه محکوم کرد و انزجار خود را از دشمنان اسلام و قرآن اعلام می کند.

رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی اداره کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل افزود: در حمایت از ارزش های اسلامی و تعالیم ناب قرآنی و محکومیت اهانت به قرآن برنامه هایی از قبیل برپایی محافل انس با قرآن و جلسات سخنرانی در تمامی موسسات و خانه های قرآنی سراسر استان، راه اندازی پویش، کمپین و هشتک گذاری با مضامین قرآنی در فضای مجازی و نیز راهپیمایی اعتراض آمیز پس از اقامه نماز جمعه  در مرکز و تمامی شهرستان های استان اردبیل اجرا می شود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.