پ

به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان كرمان، جلسه ويدئو كنفرانس رئيس اداره امور قرآني اداره کل تبلیغات اسلامی استان كرمان با كارشناسان و رابطان قرآني شهرستان ها برگزار شد.

در این نشست در ابتدا حجت الاسلام سلطاني بناوندي رئيس اداره امور قرآني اداره کل تبلیغات اسلامی استان كرمان ضمن تشكر از حضور كارشناسان و رابطان قرآني شهرستان ها پيرامون جلسات برگزار شده در تهران و مسائل مطرح شده مباحثي را مطرح كردند. در ادامه حجت الاسلام قنبري کارشناس امور قرآنی استان به تشريح برنامه هاي ماه مبارك رمضان پرداخت.

وي افزود: ماه مبارک رمضان بهار قرآن است. دوستداران قرآن در این ماه بیش از پیش به قرآن نزدیک می شوند و با خواندن و یادگیری و فهمیدن معارف آن، به دل هایشان حیات مجددی می بخشند. کارشناس امور قرآنی استان خواستار بر پايي برنامه هايي نظير پويش حال خوب، محله همدل، كرسي هاي تفسير قرآن كريم، برگزاري مراسم جزءخواني و … شدند و تاكيد كرد شهرستان ها در برگزاري مراسم و محافل قرآني نقش موثري داشته باشند.

در پايان خانم محمدي پيرامون بيمه فعالان قرآني مباحثي را در این خصوص ارائه کرده و و بر ارتقاء منزلت اجتماعی و زمینه سازی جهت استفاده از تسهیلات دوران بازنشستگی تاكيد كرد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.