پ

به گزارش روابط عمومی تبلیغات اسلامی استان سمنان، حجت الاسلام عباس عبداللهی در دیدار با فعالان قرانی شهرستان میامی و تجلیل از برگزار کنندگان و فعالان طرح خانه مادر و اهدای پرچم در میامی بیان کرد: نقش بانوان و فعالان قرآنی در راستای جهاد تبیین بر هیچکس پوشیده نیست.

وی با بیان اینکه با توجه به جنگ شناختی دشمنان، هر کسی در هر لباسی باید ببیند که چه می‌تواند انجام دهد و چه اقدامی از دستش بر می‌آید، افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها و بارها درباره تبیین تاکید فرموده اند. مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان با بیان اینکه بانوان قرآنی نقش بسزایی در محقق کردن تمدن نوین اسلامی دارند که باید این نقش را ارج نهاد، گفت: این قشر همواره از محتوا و آموزه‌‌‌‌های ناب قرآنی بهرمند هستند و می‌توانند در تبیین نقشی حیاتی داشته باشند.

عبدالهی همچنین به حوادث اخیر کشور و اهمیت تبیین اشاره کرد و گفت: ما در شرایط جنگ ترکیبی قرار داریم و باید جهاد هوشمندانه ای داشته باشیم در این مراسم از برگزار کنندگان و فعالان طرح خانه مادر و اهدا پرچم در میامی تقدیر شد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.