به گزارش تلاوت از اردبیل، هاشم عیوضی کارشناس اداره امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مشگین شهر در گفتگو با خبرنگار قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل در خصوص اجرای برنامه های قرآنی در ایام و مناسبت های ملی و مذهبی در شهرستان مشگین شهر اشاره کرد و گفت: در دهه مقاومت و بصیرت و همچنین سومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی، همایش بزرگ دختران قرآنی در تالار اندیشه اداره تبلیغات اسلامی مشگین شهر برگزار شد.
وی افزود: در این همایش مهمان ویژه از مرکز استان، امیر هادی بایرامی حافظ کل قرآن کریم، روشندل نوجوان و پدیده قرآنی کشور به قرائت قرآن پرداخته و در ادامه قاریان برتر شهرستان آیاتی از کلام الله مجید را قرائت کردند.
کارشناس اداره امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مشگین شهر گفت: اجرای سرود سلام فرمانده، تجلیل از قرآن آموزان برتر و بازدید از نمایشگاه عکس سردار دلها از دیگر برنامه های این همایش بود.