پ

به گزارش تلاوت از لرستان، مؤسسات و خانه های قرآن و عترت شهرستان پلدختر در برنامه های غنی سازی اوقات فراغت فعالان و قرآن آموزان این شهرستان نقش پررنگ تری از تمام دستگاههای شهرستان داشته اند.

علی مینائی کارشناس امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان پلدختر با اعلام این خبر افزود: مؤسسات و خانه های قرآن و عترت  شهرستان پلدختر علاوه بر برنامه های مرتبط با بزرگداشت یاد و نام خاندان عترت و طهارت علیهم السلام در محرم و صفر نقش پررنگ تری از دیگر نهادهای فرهنگی شهرستان در بحث برگزاری مجالس و کلاس های قرآن درسطح شهرستان داشته اند.

مینائی افزود: این فعالیت ها در سطحی انجام پذیرفته که به جرات می توان گفت در بحث فعالیت های قرآنی در تابستان امسال گسترده ترین و منسجم ترین فعالیت های قرآنی شهرستان به موسسات و خانه های قرآن و عترت همکار با اداره تبلیغات اسلامی شهرستان پلدختر که در این مرحله پای کاربودند اختصاص داشته است.

وی گفت: در همین راستا امسال 6 پایگاه شامل مؤسسه قرآن و عترت تبیان لرستان و 5 پایگاه در قالب خانه های قرآن و عترت نورالهدی سراب حمام، شهید رفیعی روستای چم گردله، حضرت زینب خرسدرسفلی، مشکاة دهستان افرینه و حضرت رقیه سلام الله علیها مسجد امام علی علیه السلام شهرستان پلدختر قریب به 120 قرآن آموز در رشته های روخوانی و روانخوانی در کنار حفظ سوره های جزء 30 قرآن را در کلاس های خود بصورت 3 روز در هفته و جمعاً 6 ساعت در هفته پوشش داده اند.

وی افزود: اگر به طور متوسط هر هفته 720 ساعت نفر توسط مراکز یاد شده به قرآن آموزان آموزش داده شده باشد این رقم در طول قریب به 2 ماه برگزاری کلاس های مورد نظر عددی بیش از 7000 ساعت نفر برآورد اولیه می باشد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.