پ

به گزارش اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان لرستان، مراسم کرسی تلاوت به همراه تفسیر در ادارات کل و دانشگاه های لرستان با حضور نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه خرم آباد در ایام ماه مبارک رمضان توسط اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان لرستان برگزار شد.

.

حجت الاسلام جعفر پور رئیس اداره امور قرآنی لرستان با اعلام این خبر افزود: ماه مبارک رمضان بهترین فرصت برای بهره برداری از آیات قرآن است لذا به منظور توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی در ادارات کل هر روز راس ساعت 8 صبح مراسم کرسی تلاوت در ادارات کل استان لرستان برگزار می گردد.

جعفر پور افزود: این برنامه تا پایان ماه مبارک رمضان با حضور نماینده محترم ولی فقیه انجام می گیرد و بعد از ماه مبارک رمضان بصورت هفته ای در ادارات کل انجام خواهد شد.

وی گفت: نکته قابل توجه حضور کارکنان در این مراسم و درخواستهای مکرر ادارات کل به اداره کل تبلیغات اسلامی جهت برگزاری و ادامه این برنامه است.

.        

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.