به گزارش تلاوت بوشهر، جواد احمدی منفرد، رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان بوشهر با اعلام این خبر گفت: با هدف شناسائی استعدادهای قرآنی در زمینه حفظ قرآن کریم و ارزیابی آنان، اولین دوره مسابقات قرآنی ویژه حافظان قرآن کریم پسر و در رده سنی زیر 20 سال، در 3 رشته حفظ نیم جزء، حفظ 1 جزء و حفظ 3 جزء قرآن کریم ، آبان سالجاری در روستای قرآنی چاهکوتاه برگزار شد.
وی افزود: دومین دوره این مسابقات روز پنجشنبه 19 اسفند1400 با حضور 110 نفر حافظ قرآن کریم در رشته های حفظ نیم جزء، 1 جزء، 2جزء و 5 جزء ویژه پسران و رده سنی زیر 20 سال در حسینیه امام حسن مجتبی (علیه السلام) روستای پهلوانکشی شهرستان تنگستان برگزار شد.
وی در ادامه گفت: این دوره از مسابقات با همکاری اداره امور قرآنی استان، موسسه قرآن و عترت اشراق با مدیریت رضا نجفی و موسسه قرآن و عترت سراج پهلوانکشی با مدیریت علی سلیمانی برگزار شد.
احمدی منفرد در پایان افزود: اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان بوشهر با تمام توان و تلاش خود، پس از این دوره از مسابقات، با برگزاری جلسات تخصصی حفظ توسط، رضا نجفی از حافظان کل قرآن کریم هم استانی و مدرس توانمند و برتر در حوزه حفظ قرآن کریم، این حافظان را جهت شرکت در دوره های بعدی مسابقات حفظ آماده سازی نماید. وی اظهار کرد: اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان با مدیریت این حافظان در فضای مجازی با برگزاری جلسات تخصصی حفظ، امکان حضور آنان را در رشته های حفظ در سطحی بالاتر برای مسابقات مرحله سوم، فراهم می سازد.



