پ

به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی اردبیل، محسن باقرپور، نوجوان ۱۲ ساله اردبیلی است که در سال ۹۵ و در سن ۷ سالگی موفق به حفظ کل قرآن کریم شده و عنوان خردسال‌ترین حافظ قرآنی کشور را به دست آورد، او حالا علاوه بر اینکه حافظ کل قرآن کریم است موفق به حفظ نهج البلاغه نیز شده است.

وی کم‌سن و سال‌ترین فرد شرکت‌کننده در آزمون‌های سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم در اردبیل بوده است و موفق به اخذ مدرک تخصصی درجه ۳ و سپس درجه ۲ ارزیابی حافظان سراسر کشور شده است که در حال حاضر ۱۲ سال سن دارد و در کلاس ششم ابتدایی تیزهوشان تحصیل می‌کند.

این دانش آموز خوش ذوق رکورددار اخذ درجه ۲ قرآنی که معادل کارشناسی ارشد است را در کارنامه خود دارد، دیدار با مقام معظم رهبری و خواندن قرآن در بین‌الحرمین از آرزو‌های این نابغه اردبیلی است، تنها مربی اصلی وی اصرار دارد هیچگونه اسمی از وی برده نشود.

گفتنی است، استاندار اردبیل برای ثبت رکورد این نوجوان اردبیلی و ایجاد بستر جهت دیدار با مقام معظم رهبری و همچنین خواندن قرآن در بین‌الحرمین که از آرزو‌های باقرپور بوده، قول مساعد داده است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.