پ

همزمان با ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی،تمامی شهرهای شمالی سیستان بلوچستان با رایحه روح بخش و نوای دلنشین قاریان ممتاز بین المللی معطر شد.

عباس صفدری رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان سیستان و بلوچستان در گفت گو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب از استقبال خوب و دیدنی مردم قرآن دوست شهرهای زابل ، هامون ، نیمروز ، زهک و هیرمند که ریشه در اعتقادات دینی و قرآنی مردمان نیک این سامان دارد قدردانی کرد.

این فعال ممتاز قرآنی کشور افزود: عشق و علاقه مندی خاصه مردم ولایتمدار سیستان و بلوچستان به مجالس و محافل نورانی قرآن کریم موجبات رونق هرچه بیشتر این برنامه های معنوی و جذابیت ویژه اینگونه فعالیتها را خصوصا برای اقشار جوان و دانشجو فراهم آورده است.
وی گفت: برنامه های  مشابهی توسط کاروان قرآنی فجر انقلاب در جنوب استان برگزار خواهد شد.
صفدری خاطرنشان کرد: ستاددهه فجر ، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان ، معاونت فرهنگی  دفتر نماینده ولی فقیه و موسسه قرآن یاوران در شمار بانیان و حامیان این محافل بوده اند .

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.