پ

به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان خراسان رضوی، حجت‌الاسلام عباسعلی فاطمی رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان گناباد اظهار داشت: در نشستی برنامه های مشترک اداره تبلیغات اسلامی و آموزش و پرورش تشریح شد. وی به ثبت و ساماندهی هیئت های دانش آموزی با هدف ارتباط و اُنس با اهل بیت و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت خبر داد.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان گناباد گفت: برنامه‌ریزی جهت اقامه نماز جماعت در مدارس و سرکشی با حضور امام جمعه محترم نیز از دیگر موارد مورد تاکید بود.

وی از پیگیری برگزاری محفل انس با قرآن با حضور قاریان و حافظان و اجرای برنامه های دین، نشاط زندگی در مدارس خبر داد. فاطمی خاطرنشان کرد: مشارکت در راه اندازی اتاق اندیشه ورزی با محوریت برنامه‌های فرهنگی، پرورشی و توجه به سند تحول و با هدف رصد و اثرسنجی برنامه‌ها نیز از دیگر مصوبات این نشست بود.

وی همچنین به اجرای برنامه گفتمان دینی و قرآنی با اساتید بومی و استانی ویژه دانش آموزان، اولیاء و فرهنگیان با مشارکت امام جمعه و فرماندار گناباد اشاره کرد.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان گناباد در پایان متذکر شد: برنامه‌ریزی در راستای احیای طرح ارتباط مسجد و مدرسه که قبلا اجرا می‌شد نیز از دیگر مصوبات این نشست مشترک بود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.