پ

به گزارش تلاوت از زنجان، رباب ملایی کارشناس قرآنی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان زنجان، گفت: با توجه به ابلاغ دستورالعمل سازمان دارالقرآن‌الکریم مبنی بر تاسیس و فعالیت خانه‌های قرآن و عترت و با هدف ایجاد فضاهای قرآنی در سطح استان زنجان، با تاسیس خانه قرآن شهری سبحان موافقت شد.

وی اظهار کرد: خانه قرآن شهری سبحان با مدیریت اکبر امینی در شهرستان زنجان تاسیس و پروانه فعالیت این خانه قرآنی از طرف سازمان دارالقرآن‌الکریم صادر شد.

ملایی محور اصلی فعالیت خانه‌های قرآنی را آموزش‌های عمومی قرآن‌کریم، اعم از قرائت، حفظ و مفاهیم قرآن‌کریم اعلام کرد و افزود: هدف از تشکیل خانه قرآن، نشر و ترویج فرهنگ قرآنی، آموزش سبک زندگی قرآنی و گسترش آموزه‌های قرآن در بین خانواده‌ها و آحاد مردم و کاهش آسیب‌ها و ناهنجاری‌های اجتماعی با بهره‌گیری از آموزه‌های قرآن است و در این مراکز قرآنی علاقمندان به قرآن‌کریم در گروه‌های سنی مختلف تحت پوشش آموزش‌های قرآنی قرار می‌گیرند.

این کارشناس در تعریف خانه قرآن، عنوان کرد: خانه قرآن و عترت تشکلی مردمی است که تحت نظارت سازمان تبلیغات اسلامی توسط اشخاص حقیقی مطابق با مفاد دستورالعمل مربوطه در شهرها و روستاها تاسیس می‌شود.

کارشناس قرآنی اداره‌کل تبلیغات اسلامی زنجان با اشاره به روند تاسیس خانه‌های قرآن و عترت عنوان کرد: اخذ پروانه فعالیت خانه قرآن پس از طی تشریفات اداری و تایید مدارک با امضای مشترک رئیس اداره امور قرآنی استان زنجان و رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مربوطه صادر می‌شود و خانه‌های قرآن شهری و روستایی پس از اخذ پروانه می‌توانند فعالیت خود را به طور رسمی آغاز کنند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.