پ

به گزارش تلاوت بوشهر، جواد احمدی منفرد، رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان بوشهر گفت: به منظور ارتقاء سطح دانش و آگاهی مدیران مؤسسات قرآنی استان، یه دوره یک روزه با حضور اساتید مجرب در دونوبت صبح و بعد از ظهر در حسینیه حضرت علی اکبر علیه السلام شهر آبپخش دشتستان برگزار شد.

وی افزود: در این دوره کارگاه تخصصی مدیریت اقتصادی مؤسسات و اخلاق تشکیلاتی با حضور استاد سعدایی در نوبت صبح برگزار شد. احمدی منفرد گفت: در نوبت عصر نیز نشست مدیران با امام جمعه آبپخش، با مدیران برگزار شد و همچنین کارگاه آسیب ها و ارائه راهکارهای محافل قرآنی استان توسط عبدالرضا برازجانی و طرح قرآنی ” قرآن هنرمند” توسط حمید قاید برگزار شد.

رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان بوشهر در پایان اظهار داشت: جلسه پرسش و پاسخ عبدالرحیم افروغ، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و جواد احمدی منفرد، رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان از دیگر برنامه های این دوره بود.

در این نشست بیش از 70 مدیر موسسه فرهنگی قرآن و عترت دارای پروانه فعالیت از تبلیغات اسلامی و فرهنگ و راشاد اسلامی حضور داشتند. در پایان به مدیران مؤسسات هدایایی اعطاء شد.

این دوره جمعه 27 مرداد ماه 1402 در حسینیه حضرت علی اکبر آبپخش شهرستان دشتستان برگزار شد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.