پ

به گزارش تلاوت بوشهر، جواد احمدی منفرد، رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان بوشهر، از برگزاری اولین نشست برنامه ریزی و هماهنگی مرحله اول آزمون‌های ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم خبر داد.

رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان بوشهر، با اعلام این خبر افزود: این نشست روز دوشنبه، 11 اردیبهشت ماه سال 1402با هدف برنامه ریزی و هماهنگی برای هرچه بهتر برگزاری این آزمون قرآنی برگزار شد. وی افزود: مرحله اول هجدهمین دوره آزمونهای ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم به صورت همزمان در سراسر کشور، روز جمعه ۱۵ اردیبهشت ماه راس ساعت ۹ صبح برگزار خواهد شد.

وی در ادامه افزود: تعداد 128 نفر از استان  بوشهر در رشته های حفظ ۱۰ و ۲۰ و ۳۰جزء قرآن کریم ثبت نام نموده اند که به قبول شدگان رشته ۱۰ جزء مدرک درجه ۵ حفظ معادل دیپلم، رشته ۲۰ جزء مدرک درجه ۴ معادل فوق دیپلم و رشته حفظ کل مدرک درجه سه تا یک معادل لیسانس تا دکترا اعطا خواهد شد.

احمدی منفرد در پایان اظهار داشت: 2 حوزه امتحانی برای این دوره از  آزمون‌های ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم در نظر گرفته شده است که در شهرستان بوشهر در مدرسه شهید مطهری روبروی پمپ بنزین شهر و در  شهرستان کنگان در مدرسه صدرای کنگان؛ برگزار خواهد شد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.