پ

به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات استان سمنان، نشست تبیینی مداحان شاخص ، قاریان و حافظان ممتاز قرآن کریم شهرستان شاهرود «عهد همدلی» در شاهرود برگزار شد،

حجت الاسلام و المسلمین عباس عبداللهی هدف از این گردهمایی را بررسی مشکلات و معضلات این اقشار موثر اجتماعی و پیگیری مطالبات مقام معظم رهبری از این اقشار و نخبگان علم و فناوری در راستای جهاد تبیین عنوان کرد.

عبداللهی افزود: جهاد تبیین خطابی عمومی است که همه افراد جامعه در جنگ رسانه ای دشمن علیه حقایق انقلاب اسلامی مردم ایران مخاطب آن هستند و می‌توانند ایفای نقش کنند اگرچه مسئولان در این زمینه وظایف سنگین تری بر دوش دارند.
وی در ادامه ابراز داشت: اگر همه با هم و با تمام ظرفیت با عهد همدلی در میدان جهاد و قرآن تلاش کنیم می‌توانیم در راستای سخنان مقام معظم رهبری و در جهاد تبیین قدم گذاشته و در شاهرود اتفاق خوبی را رقم زنیم.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان سمنان،شهرستان شاهرود را قطب مذهبی استان دانست و اظهار داشت:شهرستان شاهرود دارای بیشترین تشکلهای قرآنی مردمی در سطح استان است که باید از این ظرفیت با برنامه ریزی استفاده بهتری شود .
در پایان عبداللهی با اشاره به اینکه شاهرود می‌تواند میدان دار حل مسائل خود و استان باشد، عنوان داشت: شاهرود یک قیام بزرگ در حوزه‌‌‌‌های قرآنی، مساجد و هیأت‌‌‌‌های مذهبی می‌خواهد که با عهد همدلی می‌توان فرهنگ جهاد تبیین را در شهر زنده کند به شرط آنکه همه با هم در یک مسیر حرکت کنند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.