پ

سیدحمید موسوی، رئیس اداره امور قرآنی اداره‌کل تبلیغات اسلامی فارس در گفت‌وگو با ایکنا از فارس، از برگزاری نخستین جلسه شورای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی استان با ساختار جدید خبر داد و گفت: مسئولیت دبیری شورای توسعه فرهنگ قرآنی در کشور به عهده سازمان تبلیغات اسلامی واگذار شد که در استان فارس هم تغییر ساختار صورت گرفت.

وی افزود: این شورا در استان‌ها به نام شورای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی استان فعالیت می‌کند که دبیری آن به عهده مدیرکل تبلیغات اسلامی استان، ریاست آن به عهده امام جمعه و نایب‌رئیسی آن به عهده استاندار است.

موسوی اظهار کرد: نخستین جلسه شورای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی استان با ساختار جدید، پنج‌شنبه، ۲۵ بهمن‌ماه، ساعت ۸ به میزبانی نهاد نماینده ولی فقیه در استان فارس و دفتر امام جمعه شیراز برگزار خواهد شد.

رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی فارس با بیان اینکه این جلسه با حضور مدیران کل دستگاه‌های مربوطه برگزار خواهد شد، گفت: این جلسه با دستور کار تشریح ساختار جدید شورای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی استان و شهرستان، تبیین وظایف کارگروه‌های تخصصی شورای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی و تشریح شیوه‌نامه‌ راهبردی نهضت زندگی با آیه‌ها در ماه رمضان برگزار خواهد شد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.