پ

به گزارش تلاوت بوشهر، حجت الاسلام علی محمدی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کنگاk گفت: روز جمعه 15 اردیبهشت ماه در آئین آغاز مرحله اول هجدهمین دوره آزمون اعطای مدرک تخصصی به حفاظ قرآن کریم، در دبیرستان دخترانه علوم و معارف اسلامی شهرستان کنگان برگزار شد. وی گفت: در هجدهمین دوره آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم در استان بوشهر، تعداد َ ۸۹ شرکت‌کننده خانم و ۳۴ شرکت‌کننده آقا شرکت کردند.

حجت‌الاسلام محمدی، تعداد شرکت‌کنندگان در هجدهمین آزمون اعطای مدرک تخصصی به حفاظان قرآن کریم را ۱۲۳ نفر شرکت‌کننده اعلام کرد و افزود: در دو حوزه آزمونی شهرستان‌های بوشهر و کنگان به ترتیب با حضور ۸۰ نفر و ۴۳ نفر شرکت‌کننده بر پا شد. وی گفت: این آزمون در روز جمعه 15 اردیبهشت ماه در دبیرستان دخترانه علوم و معارف اسلامی صدرای کنگان و با حضور 43 نفر حافظ قرآن کریم برگزار شد.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کنگان در پایان گفت: در این آزمون حافظانی از شهرستان های همجوار از قبیل کنگان، جم، عسلویه و شهرستان دیر حضور داشتند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.