به گزارش تلاوت از زنجان، خدیجه بیگدلی مدیر خانه قرآن ریحانه النبی زنجان گفت: به مناسبت گرامیداشت شهادت حضرت زهرا (س) و ایام فاطمیه، مراسم عزاداری در خانه قرآن ریحانه النبی زنجان برگزار شد.
بیگدلی افزود: از مهمترین برنامه های این مراسم عزاداری می توان به قرائت دعای سلامتی امام زمان(عج)، تلاوت سوره ملک و هدیه به روح حضرت زهرا سلام الله علیها به نیت رفع گرفتاری مسلمین و مردم غزه، ختم حدیث شریف کساء اشاره کرد. سخنران این مراسم حجت الاسلام ناصر رئیس امور مساجد استان بود و در خصوص فضائل حضرت زهرا مطالبی برای حاضران بیان کرد. مادحین مراسم طارمی، خوئینی و بیگدلی بودند و در پایان مراسم نیز یونس نجفی از مادحین هیئت به مداحی و مرثیه سرایی پرداخت.
این مراسم با همکاری خانه قرآن ریحانه النبی، مرکز نیکو کاری خاتم الانبیاء و هیئت امنای مسجد امام حسین(ع) در منطقه گلشهر زنجان برگزار شد.