پ

 به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان کردستان، بهرام مرادی رئیس اداره امور قرآنی اداره‌ کل تبلیغات اسلامی کردستان گفت: محفل انس با قرآن کریم در خانه قرآن شهید برهان عالی ناحیه منفصل شهری ننله سنندج با همت فتحی زاده مدیر این خانه قرآن همراه با تجلیل از متعلمین قرآنی این مرکز برگزار شد.

مرادی اظهار داشت: این مراسم معنوی، با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید توسط قاریان و مرتلین آغاز شد، سپس محمد فتحی زاده مدیر خانه قرآن شهید برهان عالی طی سخنانی به فضیلت ماه ذی الحجّه پرداخت و تصریح کرد: ذی الحجه آخرین ماه سال هجری قمری، ماه دعا و عبادت خدا، ماه حج و از ماههای حرام است. در این ماه عبادت و یاد خدا تاثیرات عمیقی در زندگی دارد و برکت و عظمت آن به اندازه ای است که ماه ذی الحجه یکی از ماه های شریفی است که عبادت در آن و ذکر و یاد خدا اثرات عمیقی به همراه دارد.

همچنین در این مراسم، قرائت قاریان برجسته سنندج، اجرای برنامه حافظان، قرائت دکلمه در وصف حضرت محمد مصطفی(ص) همخوانی، مولودی خوانی و تجلیل از متعلمین برتر خانه قرآن شهید برهان عالی نیز برگزار شد و پس از آن جمع حاضر به امامت ماموستا احمدی به اقامه نماز مغرب و عشاء پرداختند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.