پ
به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی اردبیل، نهضت حورزاده در مصاحبه با روابط عمومی این اداره کل در سخنانی گفت: بمناسبت ایام فاطمیه و در آستانه فرا رسیدن دومین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی، محفل انس با قرآن به همت اتحادیه موسسات قرآنی و موسسه آیه های نور اردبیل و مشارکت ادارات و نهادهای فرهنگی و قرآنی و با حضور قاریان و حافظان بین المللی قرآن روز شنبه ۱۱ دیماه بعد از نماز مغرب و عشاء در محل مهدیه اردبیل برگزار شد.
وی افزود: در این مراسم که با شرکت گسترده خواهران و برادران و علاقمندان تعالیم قرآنی و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی برگزار شد، قاریان قرآن رضا محمد پور و محمد اسمعیلی به قرائت قرآن پرداخته و اعجوبه خردسال حافظ قرآن امیر هادی بایرامی به سوالات مخاطبین در خصوص حفظ قرآن پرداخته و آیاتی قرآن کریم را قرائت کرد.
در این مراسم رضا قاسمیان معاون سیاسی، امنیتی استانداری اردبیل در سخنانی به اهمیت ترویج آموزه های قرآنی در جامعه پرداخت و بر ضرورت جذب جوانان و نوجوانان به سمت فعالیت های فرهنگی و قرآنی تاکید کرد.
در ادامه مداحی بمناسبت ایام فاطمیه و فرارسیدن سالگرد شهادت سردار سلیمانی انجام شد.
گفتنی است، این مراسم به صورت زنده از شبکه قرآن و نیز صفحه اختصاصی اتحادیه موسسات قرآنی اردبیل پخش شد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.