پ

به گزارش تلاوت از کردستان؛ محفل انس با قرآن با حضور  دانش آموزان دبستان حیرت سنندج در مسجد “حبیب الله سنندجی” از سوی خانه قرآن شکورا سنندج برگزار شد.

فاطمه الماسی، مسئول خانه قرآنی شکورا سنندج گفت: هدف از برگزاری محفل انس با قرآن توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی و تعمیق باورهای دینی به جهت مصونیت دانش‌آموزان از هجمه‌های فرهنگی است.

فاطمه الماسی افزود: محافل انس باقرآن کریم بهترین فرصت برای انس و الفت هرچه بیشتر دانش آموزان با کلام وحی و آموزه‌های قرآن کریم است. وی عنوان کرد: آموزش تلاوت صحیح آیات قرآن کریم به دانش آموزان و جمع خوانی از دیگر برنامه‌های این محفل نورانی است.

مسئول خانه قرآنی شکورا اظهار داشت: در حاشیه این محفل قرآنی در خصوص اهمیت حجاب و پوشش و تربیت صحیح و نماز جماعت برای دانش آموزان از سوی امام جماعت مسجد بیانانی ایراد شد. گفتنی است در این محفل انس با قرآن تعداد 100 نفر دانش آموز پایه چهارم ، پنجم و ششم ابتدایی دبستان دخترانه حیرت سجادی نماز عصر را به جماعت اقامه کردند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.