پ

به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان البرز، حجت الاسلام اکبر اخگربخشایش کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اشتهارد گفت: با همکاری اداره تبلیغات اسلامی و به همت خانه های قرآنی شهری و روستائی اشتهارد و همزمان با ماه صفرالمعظم و ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع)، محفل جزءخوانی و ختم قرآن کریم در خانه های قرآنی این شهرستان برگزار می شود.

حجت الاسلام اکبر اخگربخشایش کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اشتهارد با اعلام این خبر افزود : محافل جزءخوانی و ختم قرآن کریم به صورت حضوری و مجازی ویژه قرآن آموزان و عموم اقشار جامعه در ماه صفر المعظم برگزار می شود.

کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اشتهارد خاطر نشان کرد: محافل ختم و جزءخوانی قرآن کریم همه ساله به همت مدیران، مسئولان و خَیِّرین مجالس قرآنی برگزار می شود و ثواب آن به پیشگاه مقدس حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و شهدای دشت کربلا اهدا می شود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.