به گزارش تلاوت از کردستان: حجتالاسلام هادی محمدخواه، رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان کردستان، در گفتوگو با خبرگزاری تقریب، به تبیین ضرورت وحدت اسلامی در شرایط حساس منطقه پرداخت و بر نقش نخبگان، جوانان و رهبران دینی در تحقق این آرمان بزرگ تأکید کرد.
حجتالاسلام و المسلمین هادی محمدخواه رئیس اداره امور قرآنی ادارهکل تبلیغات اسلامی استان کردستان با اشاره به نقش فتنهانگیزان جهانی در بحرانهای منطقه، تأکید کرد که وحدت اسلامی تنها راه مقابله با دشمنی با اسلام ناب است؛ وی شناخت دشمن مشترک، روشنگری نخبگان و حضور فعال جوانان را سه محور اصلی تحقق وحدت در جهان اسلام دانست و آینده این مسیر را روشن و امیدبخش توصیف کرد.
رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی کردستان، با اشاره به تحولات اخیر در منطقه، چشمانداز آینده وحدت اسلامی را امیدوارکننده دانست و گفت: علیرغم تلاشهای گسترده دشمنان برای ایجاد اختلاف و تفرقه، این پروژهها محکوم به شکستاند.
وی خاطرنشان کرد: امروز ماهیت استکباری دشمن و قدرت پوشالی آن بیش از پیش برای ملتها آشکار شده است. بیداری اسلامی، حمایت از مظلومان، و ایستادگی در برابر ظلم، نشانههایی از بلوغ امت اسلامی است که نویدبخش آیندهای روشن برای وحدت منطقهای است.