مدیرکل تبلیغات اسلامی استان لرستان، به همراه رئیس اداره امور قرآنی استان و رئیس اداره تبلیغات اسلامی و کارشناس امور قرآنی کوهدشت، با حضور در مؤسسات قرآنی نورالهدی و ریحانه های بهشتی، ضمن بررسی فعالیتهای این مراکز، از تلاشهای آنها تجلیل کردند.
اردشیر آقایی، رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان لرستان، از سرکشی و تجلیل مؤسسات قرآنی نورالهدی و ریحانه های بهشتی شهرستان کوهدشت خبر داد.
وی اظهار داشت: «در این بازدید که با حضور مدیرکل تبلیغات اسلامی استان لرستان، رئیس اداره امور قرآنی استان ، رئیس و کارشناس امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کوهدشت انجام شد، ضمن گفتوگو با مدیران این دو مؤسسه، فعالیتهای آنها بررسی گردید,
آقایی افزود: «در پایان این نشست، به پاس زحمات و تلاشهای ارزشمند این مؤسسات در حوزه آموزش روخوانی و روانخوانی، حفظ قرآن کریم و تدبر در آیات الهی، از آنها تجلیل به عمل آمد
 
				 
													
