پ

حجت الاسلام حمید حسنی سرپرست اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان زنجان گفت: ۱۰۱ حافظ زنجانی به مرحله دوم نوزدهمین دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم راه یافتند.

حسنی اظهار کرد: 177 حافظ زنجانی در مرحله اول نوزدهمین دوره آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن به‌صورت کتبی باهم رقابت کردند و از این تعداد 101 حافظ به مرحله آزمون شفاهی راه یافتند.

این مسئول گفت: مرحله دوم آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان به‌صورت متمرکز در روزهای 28، 30 و 31 تیرماه در زنجان برگزار می‌شود. آزمون برادران روز پنج شنبه 28 تیر و آزمون خواهران 30 و 31 تیر در اداره کل تبلیغات اسلامی برگزار می شود و 72 حافظ خواهر و 29 حافظ برادر با هم رقابت خواهند کرد.

حسنی تصریح کرد: این آزمون با استناد به مصوبه ۵۷۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی و در رشته‌های حفظ ۱۰ جزء، ۲۰ جزء و کل قرآن کریم و با مدارک اعطایی هم‌تراز دیپلم تا دکتری برگزار می‌شود و مدارک این آزمون پس از کسب حد نصاب امتیازات لازم توسط شرکت‌کنندگان با امضای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس سازمان تبلیغات اسلامی به قبول‌شدگان اعطا می‌شود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.