به گزارش تلاوت از زنجان، حجت الاسلام خدابنده لو، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان خدابنده از خانه قرآن حوراء در شهر قیدار بازدید کرد.
در این دیدار حجتالاسلام خدابندهلو ضمن قدردانی از تلاش های مسئول و مربیان این خانه قرآن، و بازدید از خانه قرآنی حوراء گفت: پرداختن به فعالیت های فرهنگی به ویژه فعالیت های قرآنی در جامعه بسیار ضروری است و باید تلاش شود زیر ساخت های مناسب در این حوزه افزایش یابد، چرا که قرآن نقشه راه زندگی بشر امروز است و هر آنچه بشر در زندگی به آن نیاز دارد در قرآن به آن اشاره شده است.
حجتالاسلام خدابندهلو تاکید کرد: گسترش امور خیر و حسنه در جامعه، آثار و برکات بسیار ارزشمندی به دنبال دارد و مراکز قرآنی نقش بسیار مهمی در نشر خوبی ها بین مردم و بخصوص کودکان و نوجوانان دارند.
در ادامه خانم محمدی مدیر خانه قرآنی حوراء به ارائه گزارش برنامه های انجام شده و در حال انجام پرداخت و به یکسری مشکلات این مجموعه اشاره کرد و خواستار مساعدت سازمان تبلیغات از این مجموعه قرآنی شد. در پایان نیز به مدیر خانه قرآن و قرآن آموزان هدایایی از طرف اداره تبلیغات ایلامی شهرستان خدابنده اهدا شد.