به گزارش تلاوت بوشهر؛ دکتر رضا نجفی، رئیس مجمع قرآنیان استان بوشهر، با اشاره به دیدار جامعه قرآن با خانواده های شهیدان جنگ رمضان گفت: در راستای تکریم شهداء جنگ تحمیلی سوم و دیدار هفتگی جامعه قرآنی با این شهدا، شنبه مورخ 2 خرداد اساتید قرآنی با خانواده شهید حسین حسن ابراهیمی دیدار کردند.
وی با اشاره به برگزاری موفق دیدارهای جامعه قرآنی با خانواده شهدا تصریح کرد: سنگ بنای برگزاری دیدار با شهدای قرآنی توسط گروه جهادی قرآنیان استان گذاشته شد و به حمد الله طی 5 هفته گذشته، از 5 خانواده شهید دیدار صورت گرفته است. نجفی ادامه داد: شهید حسن ابراهیمی از پرسنل زحمتکش نیروی دریایی سپاه پاسداران بود که در شهر بوشهر به درجه رفیع شهادت رسید و سند نمایان مظلومیت ملت شریف ایران و ستمکاری و ددمنشی امریکای جنایتکار و رژیم منحوس صهیونیستی است.
در این دیدار جمعی از اساتید، قاریان و حافظان حضور داشتند. این اقدام شایسته به همت گروه جهادی قرانیان استان بوشهر انجام می شود. شایان ذکر است؛ تاکنون با خانواده شهیدان «احمد قاسمی»، «عبدالحسین روح افزا»، «عبدالحسین لاله رخ»، «شهید یوسف سبحانی نسب» و «شهید حسین حسن ابراهیمی» دیدار به عمل آمده است.