پ

سیدحمید موسوی، رئیس اداره امور قرآنی اداره‌کل تبلیغات اسلامی فارس در گفت‌وگو با ایکنا از فارس، از برگزاری دوره آموزش عمومی تفسیر قرآن کریم در این استان خبر داد و گفت: این دوره همزمان با سراسر کشور اجرا خواهد شد.

وی افزود: این طرح با ظرفیت ۶۰۰ نفر در استان به صورت مجازی و در سایت آموزش مجازی قرآن کریم با تدریس استاد قرائتی انجام خواهد شد.

موسوی تصریح کرد: تبلیغات و اطلاع‌رسانی طرح مذکور انجام شده و تعداد ۵ تشکل منتخب در شهرستان‌های شیراز، جهرم و نی‌ریز از متقاضیان به صورت مجازی در سامانه آموزشی ثبت‌نام می‌کنند.

رئیس اداره امور قرآنی اداره‌کل تبلیغات اسلامی فارس با بیان اینکه این طرح شامل تفسیر ۲۰ سوره پایانی قرآن کریم می‌شود، افزود: همچنین آزمون پایانی نیز به صورت مجازی در پایان دی‌ماه انجام خواهد شد و به پذیرفته‌شدگان گواهی پایان دوره اعطا می‌شود.

وی در پایان گفت: علاقه‌مندان می‌توانند جهت اطلاع از این برنامه و یا ثبت‌نام در کلاس‌های مربوطه و دیگر کلاس‌ها و دوره‌های آموزشی و همچنین ثبت آدرس خانه‌های قرآن، موسسات و پایگاه‌های قرآنی در محله‌ها و مناطق مختلف شهری و روستایی درساعات اداری با شماره تلفن ۰۷۱۳۲۳۴۴۳۶۸ تماس بگیرند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.