پ

جواد ملازاده، رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز با اشاره به برگزاری نشست کنشگران قرآنی با شعار «حاملان قرآن راویان مقاومت» در مشهد مقدس، گفت: این همایش با هدف ارتقا و توانمندسازی فعالان قرآنی شامل پیشکسوتان و اساتید جلسات قرانی؛ خادمیاران قرآنی رضوی؛ مدیران موسسات و خانه‌های قرآن و عترت؛ فعالان قرآنی در ادارات و سازمان‌ها؛ مدیران قرآنی پایگاه‌های مقاومت بسیج؛ قاریان، حافظان، مربیان و فعالان قرآنی برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه این گردهمایی با حضور بیش از ۲۰۰ نفر کنشگران قرآنی طی یک دوره سه روزه برگزار شد، افزود: در این مراسم علاوه بر قرائت قاریان و حافظان قرآن، درباره مسائل روز منطقه و جبهه مقاومت و در خصوص آیات جهاد و شهادت نیز توضیحاتی داده شد.

این مسئول با بیان اینکه در این مراسم قاری و موذن بین‌المللی حرم مطهر رضوی استاد محمدجواد پناهی نیز حضور داشت، گفت: در این مراسم به حاضران بسته‌های متبرک رضوی نیز اهدا شد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.