به گزارش تلاوت از زنجان، حجت الاسلام اللهیاری رابط قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ماهنشان گفت: جلسه ختم قرآن کریم ویژه سومین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی و همرزمانش در خانه قرآن معراج واقع در روستای سهند علیا از توابع شهرستان ماهنشان برگزار شد.
حجت الاسلام اللهیاری اضافه کرد: این مراسم با مدیریت نورسته اجلی مدیر خانه قرآن معراج و با حضور علاقمندان در مسجد روستا برگزار شد و ختم قرآن کریم توسط شرکت کنندگان در جلسه به روح شهید سردار سلیمانی هدیه شد و در ادامه نیز حدیث شریف کساء توسط حاضران قرائت شد.
اللهیاری عنوان کرد: خانه قرآن معراج با کسب مجوز از اداره تبلیغات اسلامی ماهنشان از سال 1390 در این منطقه فعالیتهای مختلف فرهنگی و قرآنی را در مناسبتهای ملی و مذهبی برگزار می کند. کلاسهای آموزش قرآن کریم در طول سال و برای مقاطع سنی مختلف از دیگر برنامه های این خانه قرآن می باشد.