به گزارش روابط عمومی اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان البرز، زهرا قنادی مدیر خانه قرآن و عترت شمس کرج گفت: جشنواره فرهنگی هنری “کربلا منتطر ماست” با هدف تشویق خردسالان و آشنایی بیشتر آنان با آموزه های فرهنگ عاشورا در کرج برگزار شد.
قنادی ادامه داد: ثبت نام این مسابقه از اول محرم در رشته های نقاشی، عکاسی و مداحی ویژه کودکان زیر 12 سال و به صورت مجازی انجام شد و شرکت کنندگان آثار خود را به دبیرخانه این جشنواره مستقر در خانه قران و عترت شمس کرج ارسال کردند.
مدیر خانه قرآن و عترت شمس همچنین، از ارسال 150 اثر در رشته های مختلف به دبیرخانه مسابقات خبر داد و افزود ، جمعاً تعداد 100 کودک و نوجوان در این مسابقه در رشته های مختلف با هم به رقابت پرداختند که در پایان پس از بررسی آثار ارسالی توسط داوران، تعداد 3 نفر در رشته مداحی، 4 نفر در رشته نقاشی و 5 نفر در رشته عکاسی حائز رتبه های برتر این مسابقات شدند و بزودی هدایای خود را دریافت خواهند کرد.
گفتنی است، خانه قرآن و عترت شمس، از خانه های قرآن و عترت جدید التأسیس شهرستان کرج می باشد و مدیریت آن بر عهده یکی از حفاظ کل و مدرس حفظ استان می باشد که در زمینه های مختلف قرآن و عترت به ویژه آموزشهای تخصصی حفظ فعالیت دارد.