پ

به گزارش تلاوت از زنجان، حجت الاسلام سعید احمدی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان در آئین رونمایی ۲ اثر فاخر قرآنی و اپلیکیشن تحدیر و ترتیل قرآن کریم، با بیان اینکه باید بیش از پیش به قرآن و فعالان این حوزه توجه کرد تا استان به جایگاه‌های بالاتری در فعالیت‌های قرآنی برسد، گفت: این دو اثر فاخر قرآنی، اپلیکیشن تحدیر و ترتیل قرآن‌کریم و دوره کامل تحقیق قرآن دارای سبک و سیاق متفاوتی با آثار دیگر بوده و از نغمات قرآنی با یک خلاقیت فکری است.

وی با بیان اینکه در دو اثر فاخر ایرانی، نغمات مختلف ایرانی را در قرائت و تفسیر در آثار استفاده کردند، افزود: قاری قرآنی که تحقیق، ترتیل و تحلیل داشته باشد شاید در کشور نداشته باشیم و برای تهیه اپلیکیشن زحمات زیادی کشیده شده است. این اثر متعلق به یوسف قاسمی قاری ممتاز زنجانی می باشد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان با تاکید بر اینکه باید بیش از پیش به قرآن و فعالان این حوزه توجه کرد تا استان به جایگاه‌های بالاتری در فعالیت‌های قرآنی برسد، ادامه داد: زنجان می‌تواند به جایگاه بالای قرآنی در بین استان‌ها برسد.

احمدی، با تاکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌های قرآنی استان، گفت: اقدامات خوبی در استان در حوزه فعالیت‌های قرآنی صورت گرفته ولی با این وجود نیازمند افزایش این اقدامات هستیم.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.